FAQ Webshop - Veelgestelde vragen

 

Heb je nog meer product informatie?

Alle producten zijn geproduceerd in Nederland.

Voor producten van polymeer klei (bijvoorbeeld de regenboogjes) geldt dat je ze kan schoonmaken met een beetje water of nagellak remover. 

 

Hoe zit het met de veiligheid van producten?

Alle producten zijn niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. 

De producten zijn helaas niet gemaakt voor kinderen om mee te spelen en zijn geen speelgoed. 

 

Wat is de levertijd? 

Voor posters en kaarten geldt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen.

Voor handgemaakte producten is de levertijd langer, omdat elk product met aandacht speciaal voor je wordt gemaakt. De levertijd kan dan oplopen tot een week, afhankelijk van welk product het is. De levertijd staat altijd vermeld bij de product informatie van het betreffende product.

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alles wordt met PostNL verstuurd.  Studio Annenas is niet verantwoordelijk voor schade door PostNL, maar laat het zeker weten als je bestelling niet goed of kapot is aangekomen!

 

Wat zijn de verzendkosten?

0,96 - 3,84 voor brievenbus post 

4,10 voor een brievenbus pakketje

6,75 voor een pakket

 

Hoe kan ik een product retour sturen?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Dat kan! Je kan het product retour melden door een mail te sturen naar anne@studioannenas.nl

Vermeld daarbij altijd je ordernummer! De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening.

Je krijgt het volledige orderbedrag teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product, mits het product in goede staat ontvangen is. 

 

Ook heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Ook dan krijg je het volledige orderbedrag teruggestort binnen 14 dagen na ontvangst van het product. 

 

Het product kan retour gestuurd worden naar:

Studio Annenas

t.a.v. Afdeling Retouren

Rotterdamseweg 328

2628AT Delft

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.